top of page

Alpin Oil

Alpin Oil din Cornu Luncii livrează acum și în

Fălticeni, carburanți și produse locale!







Mi-a atras atenția noua benzinărie Alpin Oil, de la intrare în Fălticeni dinspre Suceava, atât prin designul său atractiv, cât și prin produsele locale comercializate. În primul rând, este o afacere locală, care a început activitatea, acum 3 ani, cu benzinăria Alpin Oil din Cornu Luncii.


Dacă nu ați ajuns încă acolo, să știți că în această benzinărie puteți servi cafeaua într-un spațiu generos dedicat clienților, o terasă special amenajată, iar copiii au timpul ocupat la spațiul de joacă, creat pentru ei, unde chiar se pot bucura de compania dinozaurului T-Rex.


Pe lângă cafea, puteți servi chiar și produse locale, precum pâinea artizanală Din Vatra Palmei, simplă și cu jumări, dar și prăjituri și ciocolată de casă de la Meșteșug de Bucovina.



Brandul local din Câmpulung Moldovenesc, Vale Putna, s-a alăturat acestor produse locale de bun gust de la noi din Bucovina.


Clienții au la dispoziție 12 de capete de alimentare simultană, dispuse pe două tronsoane de intrare, destinate atât pentru autoturisme cât și camioane. La acestea se adaugă și unitatea unde pot fi alimentate mașinile care funcționează pe GPL, dar și stație pentru încărcarea mașinilor electrice.


Stația Alpin Oil va avea și un punct de alimentare pentru soluție AdBlue, lichidul folosit pentru reducea emisiilor de monoxid de azot (NO) şi dioxid de azot (NO2) la motoarele diesel de ultimă generație.






Stația Alpin Oil va avea și un punct de alimentare pentru soluție AdBlue, lichidul folosit pentru reducea emisiilor de monoxid de azot (NO) şi dioxid de azot (NO2) la motoarele diesel de ultimă generație.


Pentru că este o afacere locală, care la rândul ei comercializează produse locale, Alpin Oil Fălticeni susține proiectul Produse locale pentru localnici, inițiat de radio Viva Fm și ne-a asigurat că veți putea citi dimineața la cafea, cel de-al doilea număr al revistei, care va ieși de sub tipar în această lună și pe care îl veți găsi și în aceste locații.


Eu nu pot decât să mă bucur de faptul că, împreună cu ceilalți promotori, contribui la sprijinirea afacerilor locale, cu precădere din Bucovina!



179 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page