top of page

C.A.R.

SOFIA VICOVEANCA . recomandă CAR Învățământ Fălticeni





Asociația Casa de Ajutor Reciproc Învățământ Fălticeni a fost înființată în anul 1949, fiind continuatoarea Băncii Corpului Didactic Primar al județului Baia („Banca Învățătorului”, constituită în aprilie 1926).

Tot de atunci, este cunoscută pentru acordarea de împrumuturi avantajoase membrilor săi și pentru posibilitățile de economisire fără taxe și comisioane pe care aceștia le au.

CAR este o organizație non-profit care are ca scop unic întrajutorarea financiară a membrilor săi.

Caracterul social al CAR este accentuat și prin faptul că pune la dispoziția membrilor săi, servicii de asistență socială sub formă de ajutoare nerambursabile în cazul unor evenimente nefericite, cum ar fi intervenții chirurgicale, decese, dar și în cazul prilejurilor de bucurie, cum ar fi: căsătoriile, nașterile, precum și burse ori ajutoare pentru taxe școlare destinate copiilor membrilor CAR.

La finalul anului 2018, asociația deservea aproximativ 28.000 de membri din tot județul Suceava, bugetari, pensionari, salariați din mediu privat și studenți.  vățământ Fălticeni susține comunitatea locală nu doar prin crearea de locuri de muncă, acordarea de împrumuturi rapide cu rată și dobândă fixă sau prin fondurile sociale care pot fi constituite în scop de economisire cu dobândă avantajoasă. Asociația susține comunitatea locală și prin implicarea în evenimente cultural artistice, prin promovarea unui comportament civic și sigur, prin susținerea educației.

Asociația Casa de Ajutor Reciproc Învățământ Fălticeni a susținut și susține comunitatea locală nu doar prin programele cu caracter social pe care le-a dezvoltat de-a lungul anilor alături de parteneri din județ sau doar prin sponsorizarea activităților culturale, sportive și educative care au loc.


CAR Învățământ Fălticeni susține economia locală prin crearea locurilor de muncă, închirierea, cumpărarea și construirea sediilor, acolo unde este cazul, prin taxe și impozite.. și prin dobânzile avantajoase la fondurile de economisire care sunt cu 2-3 procente mai bune decât cele de pe piața fiananciar-bancară.

Pentru mai multe informații despre caracterul social al asociației, dar și despre serviciile pe care aceasta le oferă, accesați site-ul: car-invatamant.ro”





CAR Învățământ Fălticeni susține comunitatea locală nu doar prin crearea de locuri de muncă, acordarea de împrumuturi rapide cu rată și dobândă fixă sau prin fondurile sociale care pot fi constituite în scop de economisire cu dobândă avantajoasă. Asociația se implică în comunitatea locală și prin evenimente cultural artistice, prin promovarea unui comportament civic și sigur, prin susținerea educației.

Asociația Casa de Ajutor Reciproc Învățământ Fălticeni a susținut și susține comunitatea locală nu doar prin programele cu caracter social pe care le-a dezvoltat de-a lungul anilor alături de parteneri din județ ci și prin prin sponsorizarea activităților culturale, sportive și educative care au loc.


CAR Învățământ Fălticeni a contribuit la economia județului Suceava asigurând peste 60 de locuri de muncă, prin taxe și impozite și prin dobânzile avantajoase la fondurile sociale opționale, constituite în scop de economisire, care sunt cu 2-3 procente mai bune decât cele de pe piața fiananciar-bancară.

Pentru mai multe informații despre caracterul social al asociației, dar și despre serviciile pe care aceasta le oferă, accesați site-ul: 

www.car-invatamant.ro sau mergeți la una din cele 23 de agenții din județul Suceava.


6 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page