top of page

Tanola - Colecția de mirodenii

Updated: Mar 9, 2020

Din țara fagilor, în frumoasa Bucovină, soții Tanasă vă aduc pe masă Tanola – savoarea fructelor, legumelor și a trufelor cu poveste.
Pornită ca o afacere de familie, la Tanola surprindem esența satului românesc. Totul începe de la țăranul care-și cultivă pământul cu responsabilitate și respect, fără îngrășăminte chimice și fără tratamente care să altereze proprietățile fructelor și ale legumelor.


În locul în care timpul încă mai are răbdare cu oamenii, în sălbăticia pădurilor din regiune, cei șase câini ai familiei noastre caută cele mai prețioase diamante negre din natură – trufele. Roadele acestea toate sunt culese de noi– Daniela și Constantin Tanasă.


Cu grijă le spălăm și curățăm, apoi le pregătim pentru tehnologia care îți aduce produsele deshidratate în cea mai proaspătă formă, indiferent de sezon.


„Bunicul meu mi-a spus să caut aur. Toată copilăria mi-a povestit despre aurul arzând pe care l-a văzut pe câmp, iar imaginea asta m-a urmărit mereu. Atât de tare încât m-am hotărât să-mi iau detector de metale. Așa am găsit primele 2 trufe” – Constantin Tanasă
Cu 6 ani în urmă, aflat în căutare de drumuri medievale și drahme dacice, am găsit două gâlme care păreau a fi de pământ. Nu mi-au fost semnalate de detector, dar mi s-au părut mai aparte. Le-am luat acasă, le-am studiat, am întrebat specialiștii, iar cele două mistere s-au dovedit a fi un alt fel de aur decât cel pe care noi îl căutam – unul pentru gastronomia internațională și pentru sănătate. Atunci am decis să investesc în primii doi câini, iar de-acolo a fost un singur pas până la a vedea visul nostru împlinit. Fructe, legume și trufe autohtone în orice sezon, prin procedura de deshidratare cu curenți de aer rece – tehnologie unică în România. Investiția în aparatura de specialitate și grija pentru consumator au făcut din afacerea noastră un reper de calitate pentru produsele din domeniu. Sub brandul Tanola, toate acestea vă sunt aduse astăzi la diferite gramaje și vă oferă o experiență senzorială de excepție.

Ce facem la Tanola?


Deshidratarea a fost dintotdeauna cea mai bună opțiune pentru conservarea naturală a alimentelor. În felul acesta se păstrează majoritatea enzimelor, a vitaminelor și a sărurilor minerale. Realizat la temperaturi scăzute, procesul asigură o calitate superioară pentru produsul final.

Tehnologia folosită de noi se bazează pe un sistem de răcire sistematică a aerului. Acesta ventilează progresiv curenții de aer și garantează o deshidratare de până la 5-6% umiditate reziduală. Produsele se usucă repede, fără să fie alterate savoarea, culoarea și proprietățile.


Într-o cultură dominată de produse procesate și nesănătoase, noi căutăm alternative gustoase și trainice. Cu Tanola îți aducem nu doar o experiență culinară, ci și moștenirea vitalității satului românesc.


Misiunea noastră

Misiunea noastră este să creștem calitatea vieții românilor, sprijinind formarea de deprinderi alimentare corecte și furnizând alimente sănătoase în orice sezon.

GAMA DE PRODUSE TANOLA INCLUDE:


Legume


Usturoi, ardei, ceapă, sfeclă roșie, amestecuri pentru ciorbă, amestecuri pentru sosuri, toate în diferite granulații și cantități, la cerere.


Fructe

Mere, căpșuni, banane, kiwi, mango în variante de mix sau separat. Acestea pot fi consumate ca o gustare sănătoasă, pot fi rehidratate sau folosite în prepararea produselor de cofetărie și patiserie.


Trufe

Trufe negre deshidratate, în diferite variante de gramaje și ambalare.


Mai multe informații gasiți pe www.tanola.ro
TANOLA

Sat Brăiești, jud. Suceava

Tel: 0752 012 376

office@tanola.ro

www.tanola.ro


132 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page