top of page

Cu gust

Bazzil
Povestea Bazzil a prins contur în anul 2017, când un tânăr bucătar a decis să lucreze la propriul restaurant. Un vis la care aspira încă din anul 2009, când a pus prima data piciorul în bucătăria unui restaurant.

La vârsta de doar 17 ani m-am angajat ca și spălător de vase, dar pasiunea pentru bucătărie m-a ajutat să avanseze ușor, în doar 2 luni de zile ajungând ajutor de bucătar.
Dragostea pentru gătit m-a ținut multe ore în bucătărie, învățând zi de zi lucruri noi și descoperind că asta mă definește ca persoană. Oboseala, stresul și puținele ore dormite nu m-au oprit să fac ceea ce îmi plăcea cu adevărat. Timpul petrecut în afara bucătăriei era timp pierdut.Treptat, petreceam orele libere testând rețete, căutând preparate noi și dorindu-mi nimic mai mult decât... o tunică de bucătar cu numele meu pe ea.

Mereu am crezut cu tărie că toate se pot realiza în viață dacă poți crede suficient de tare în visurile tale. Determinarea și dragostea mea pentru bucătărie m-a ajutat să trec ușor de la ajutor de bucătar, la bucătar, în doar 1 an de zile.

Așadar, viața mea s-a schimbat radical. Lucrând zi de zi alături de colegii mei, îmi plăcea să descopăr în ei pasiunea care m-a adus pe mine unde sunt acum și astfel, să mă redescopăr. Nu a durat mult și am reușit să fiu bucătarul chef al unui restaurant de succes, dar niciodată nu am văzut în mine un șef, ci un lider. Lucrând ca și bucătar chef, făceam atât munca unui spălător de vase, unui ajutor de bucătar și a unui chef, pentru că știu că doar așa pot avea în jurul meu o echipă adevărată.

până în prezent s-a concretizat într-un proiect atât de frumos pe nume Bazzil. Am norocul să lucrez alături de oameni profesioniști, tineri și determinați. Oameni în care văd aceeași pasiune care m-a condus pe mine unde sunt acum. Bazzil nu mai însemn eu, ca și bucătar chef, ci întreaga echipă alături de care zi de zi reușim să creăm cele mai atente preparate, la care adăugăm neîntrerupt dragostea noastră pentru această meserie frumoasă.Acum, mă bucur să văd ca toată munca depusă până în prezent s-a concretizat într-un proiect atât de frumos pe nume Bazzil. Am norocul să lucrez alături de oameni profesioniști, tineri și determinați. Oameni în care văd aceeași pasiune care m-a condus pe mine unde sunt acum. Bazzil nu mai însemn eu, ca și bucătar chef, ci întreaga echipă alături de care zi de zi reușim să creăm cele mai atente preparate, la care adăugăm neîntrerupt dragostea noastră pentru această meserie frumoasă.
contact@bazzil.ro


0748 248 778


19 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page