top of page

Cum să construiești kilometri de succes adunați din milimetri.




Inceputuri


Povestea Dasmar Termo o știe cel mai bine Marius Dascălu, cel care cu spiritul lui de antreprenor a pus bazele acestei afaceri de succes cu care ne mândrim în comunitatea locală.



Ca orice poveste are suișuri și coborâșuri, momente de cumpănă, speranțe și dezamăgiri, însă toate aceste ingrediente sunt parte a unei finalități apreciabile.

Un drum până în Italia acum 15 ani cu speranța unei vieți mai bune, curajul de a începe o afacere alături de un partener italian și primele dezamăgiri, o nouă încercare cu ani de muncă și rezultate nesatisfăcătoare și în final, după două eșecuri, curajul de a reveni în țară, de a lua totul de la zero și de a construi o nouă companie. Aceasta e pe foarte scurt povestea lui Marius Dascălu.




De ce acasă?


Marius nu a plecat niciodată definitiv din Suceava, s-a dus doar ca mulți dintre noi să încerce să adune capital și poate că fără să își dea seama capitalul cel mai de preț nu au fost banii, ci experiența acumulată. Poate că ambiția de a reuși este cel mai de preț capital pe care îl are un antreprenor de succes. Așa că, după cele două experiențe din Italia, Marius s-a întors acasă, unde a început să construiască o nouă afacere care îi poartă numele pentru că „Das Mar” vine de la primele trei litere ale numelui pe care îl poartă.


Astăzi „DasMar Termo” are peste 30 de angajați și o producție impresionantă care se exportă în proporție de 90% în Italia, Belgia, Franța, Austria, Germania și alte țări. Oare asta nu e o dovadă indirectă a calității produselor? Profilele Rehau de producție germană sunt garanția că DasMar Termo este orientată către client, calitate și performanță.



Cum știm că un geam termopan e bun?


În primul rând calitatea costă.

Marius Dascalu ne convinge că atunci când lucrezi cu furnizori serioși poți livra calitate. Există pe piață mai mulți furnizori de materie primă pentru produsul final, iar atenția la asamblare, fiecare milimetru calculat cu atenție, grija pentru detaliu, performanța utilajelor, motivarea personalului și păstrarea tuturor elementelor afacerii în echilibru, acestea fac diferența dintre succes și esec. Notorietatea firmei este un aspect de care ținem cont atunci când achiziționăm un produs de calitate, iar DasMar își păstreză această notorietate ba chiar o îmbunătățește.





Cum se vede viitorul.


Mereu cu idei și inițiative noi. Pentru a eficientiza livrarea la termen și în condiții de maximă calitat, Marius și-a făcut deja planurile pentru a depinde cât mai puțin de furnizori externi. Cât de curând va fi capabil să producă și sticla necesară. O nouă investiție în utilaje, locație și personal cu speranța că în final puzzel-ul afacerii va fi complet.


Afectează pandemia producția de geam termopan?


Cu siguranță pandemia actuală ne afectează pe fiecare dintre noi și unul dintre efectele vizibile este creșterea prețului la materii prime. Momentan cererea se păstrează ridicată însă devine din ce în ce mai greu să menții prețurile când fiecare din componentele produsului final se scumpește. Chiar și așa Marius Dascalu privește spre viitor cu încredere și cu promisiunea pe care și-a făcut-o, că pe lângă succesul din afaceri vrea să performeze la nivel personal, în familie, căreia vrea să îi dedice din ce în ce mai mult timp.



DasMar are și un showroom și fabrica de producție tâmplărie în aluminiu cu sediu în Milano Italia

Efectuată de asemenea montaje și Măsurători în zona Lombardia Italia





SUCEAVA

Str. Rezervorului, No. 5, Salcea

+40230707315

+40741116163



MILANO, Italia

Via Erba, 100, 20037 Paderno Dugnano

+393290814722















1,083 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page