top of page

DCA Evolution - pasiune, entuziasm, curaj.



Un citat celebru spune că ”dacă-ţi place ceea ce faci, nu vei munci nicio singură zi din viaţa ta”. Ni se potrivește perfect: noi mergem cu drag la birou în fiecare dimineață, pentru că acolo ne așteaptă ”jucăriile” noastre de copii mari: piese auto, mașini pe care le demontăm și le asamblăm, discuții interesante cu oameni deștepți și pasionați, exact ca noi. Suntem echipa DCA Evolution, iar promisiunile noastre sunt că nu vă veți plictisi niciodată la noi și că veți găsi disponibilitate și soluții, toate împachetate cu multe zâmbete. Așa suntem noi, bucuroși că facem ceea ce iubim, interesați de oameni și de ceea ce le place, determinați să devenim mai buni cu fiecare zi care trece.



DCA Evolution este locul în care, dacă sunteți pasionați de tuning și motosport, găsiți soluții pentru mașini, sfaturi bune despre cele mai potrivite piese auto care să dea o altă față și o altă fiabilitate autoturismului, un raport corect preț-calitate, piese pentru toate tipurile de mașini, nu doar pentru cele ce urmează a fi tunate, discuții interesante și mult profesionalism. Am înțeles chiar de acum șase ani, când ne-am aruncat în lumea businessului, că doar așa putem crește o afacere în mod sănătos: punând în prim-plan clientul și nevoile lui. Construim relații bazate pe încredere și respect reciproc, iar cele cinci stele pe care le-am primit pe toate paginile de internet pe care le administrăm reprezintă cea mai bună dovadă și cea mai mare satisfacție a noastră.

Ne-am început povestea de pe băncile facultății. Așa cum sunt toți tinerii, cu multe vise, entuziasm, curaj, gata să dea piept cu toate provocările vieții. Și bine am făcut! De-a lungul timpului ne-am dat seama că dorința noastră de a fi în mijlocul celor pasionați de mașini crește cu fiecare zi care trece. Mașina de drift construită pentru lucrarea de licență s-a transformat în sute de proiecte bine realizate, parteneri mulțumiți, un business care crește sănătos și satisfacții în fiecare zi. Iar povestea noastră devine din ce în ce mai interesantă: în anul 2016 am devenit dealer si importator oficial pentru brandurile Japan Racing Wheels, Ispiri, Vossen, D2 Racing, Eibach, Ta-technix ,


Fk Automotive Germany, Tuning-Tec, RR Customs.

Un an mai târziu am participat la Salonul Auto Bucuresti în cadrul Romexpo, alături de partenerii noștri de la DCM Design, Maxhaust Active Sound și Yato Romania, iar în anul 2018 am pus bazele proiectului DCA Evolution Drift Team: construirea a două mașini destinate exclusiv participării la evenimentele de drift. Și, chiar dacă pandemia a frânat puțin dezvoltarea businessului, am continuat să creștem, să adunăm parteneri de încredere în jurul nostru, să oferim rezultate și, mai important decât toate, să ne păstrăm entuziasmul. Secretul nostru? Pasiunea.



136 views0 comments
bottom of page