top of page

Kinetoterapie

Nucleum Clinic


Nucleum Clinic este un serviciu de reabilitare funcțională de înalt nivel în care kinetoterapia constituie un aspect esențial.

Serviciul este asigurat de o echipă de specialiști cu educație și experiență internațională într-o locație dotată cu aparatură ultramodernă situată în zona centrală a Municipiului Suceava.

Nucleum Clinic propune fiecărui pacient cele mai actuale soluții, punându-i la dispoziție considerabile resurse umane, intelectuale, de spațiu, de timp și aparatură, într-o ambianță motivantă.

La Nucleum Clinic se furnizează servicii de recuperare pentru o mare diversitate de probleme de sănătate printre care: hemipareză post-accident vascular cerebral, parapareză post traumatism


vertebro-medular, hernie de disc lombară, hernie de disc cervicală, radiculopatii lombosacrale, fracturi, luxații, entorse, reconstrucție de ligament încrucișat anterior, scolioză, etc.Una din valorile esențiale ale Nucleum Clinic este consultația de kinetoterapie în cadrul căreia se realizează o analiză complexă a situației fiecărui pacient în parte și se concep planuri de terapie individualizate, adaptate necesităților și posibilităților fiecărui pacient în parte.


Nucleum Clinic a fost conceput după principiile unui centru de excelență și funcționează în mod analog unei clinici universitare oferind programe educaționale riguroase specialiștilor în formare.

Respectul, compasiunea și dedicația constituie coloana vertebrală a parteneriatului pe care Nucleum Clinic îl crează cu fiecare pacient.


office@nucleumclinic.ro

Telefon: 0754754017

Strada Dragoș Vodă, nr.22, SUCEAVA8 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page