top of page

Livada lui Prâslea

Updated: Mar 9, 2020

Flutur Bogdan





Producem sucul natural 100% produs doar din mere, pere, ce vă aduc prospeţimea şi gustul fructelor. Având în compoziţie doar mere româneşti, sucul nostru reuşeşte să asigure un gust puternic şi plăcut, fără a sacrifica vigoarea pe care consumul de fructe o oferă organismului.


Sucul NU are în compoziţia sa aditivi, coloranţi, stabilizatori, arome, zahăr şi/sau apă adăugate, sau alte componente ale grupei amelioratorilor care se pun în sucuri în ziua de azi pentru a le face mai vandabile. Noi considerăm că gustul pe care îl are un fruct în momentul în care este cules, trebuie păstrat si în momentul în care sucul ajunge în paharul consumatorului.









CUM FACEM ?


Tu vii la noi cu merele sau perele din care vrei să obții sucul natural 100 %. Spălăm fructele foarte bine, le stoarcem cu echipamentul profesional, igienizat și perfect curățat. Sucul obținut îl pasteurizăm la o temperatură de 65 de grade, păstrându-i toate aromele intacte.

Îl ambalăm în pungi vidate și sigilate de plastic.


Sucul obtinut poate fi păstrat până la 365 de zile.



5 ANI DE EXPERIENȚĂ


Compania nostră ambalează sucuri naturale 100 % încă din 2014, când am achiziționat echipamentele profesionale din Italia.

Peste 2000 de persoane fizice au apelat la noi.

Valorifică și tu fructele pe care le ai!

Dă-le valoare și conservă-le calitatea și savoarea pentru mai mult timp!


Procesul de transformare durează 5 ore. În aceeași zi, vii cu fructele și pleci cu sucul.












21 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page