top of page

Muzeul de motociclete

de la Horodnicul de jos



Cum mergi spre Putna dinspre Suceava, imediat după ce ai ieșit din Rădăuți pe partea dreaptă vei vedea o hală și chiar din drum prin geamurile mari o impresionantă colecție de motociclete.





Este cea mai mare colecție privată de motociclete aparținând fondatorului brandului Killer, Alexandru Scheul.


Ce este impresionant la această colecție nu e doar numărul mare de exponate, 120 de piese de colecție, dar și starea lor estetică excelentă, plus că orice motocicleta recondiționată pornește fără probleme.


O istorie de 15 ani în care Alexandru Scheul a investit nu doar banii pentru achiziția fiecărui exponat dar și orele petrecute în atelier de unul singur pentru recondiționarea acestora.

Singura rugăminte pe care o lasă afișată patronul acestui muzeu la intrare este să respectați curățenia neexistând nici taxe de vizitare și nici limită de timp pentru a admira aceste vehicule pe două roți.




Găsiți în această incintă modele noi și vechi, românești dar și din afara țării și a Europei, modele care doar privindu-le descriu istoria fiecărei națiuni în timpuri demult apuse.


Nu trebuie să fii specialist ca să te bucuri de toată această colecție impresionantă ci doar iubitor de frumos deschis către aprecierea lucrurilor făcute din pasiune.


Ești în drum spre Putna? Oprește-te și aici e deschis 24/24




397 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page