top of page

Poitiers Towers-un stil de viață la înălțime!




S-a dat START lucrărilor de construcție a noului proiect imobiliar rezidențial Poitiers Towers din Iași. Se muncește intens pentru că obiectivele sunt pe măsură: să dezvolte zona într-un mod inovator și să ofere oamenilor un stil de viață exclusivist.

Proiectul imobiliar Poitiers Towers s-a născut dintr-o idee îndrăzneață de a construi cele mai înalte clădiri rezidențiale din Iași. Având în spate experiența construirii a peste 1500 de apartamente în Cartierul Vișoianu, același dezvoltator a hotărât să-și ducă mai departe misiunea de a dezvolta și moderniza orașul prin noul proiect imobiliar rezidențial Poitiers Towers.

Zona Poitiers, care i-a inspirat numele va deveni un cartier futurist cu 8 blocuri turn de peste 15 etaje, dotate fiecare cu câte două lifturi ultramoderne. Surprizele dezvoltatorului nu se opresc aici pentru că Poitiers Towers oferă multe alte beneficii.


Restaurant modern cu o priveliște deosebită, 360 grade, spre cele 7 coline ale Iașului.


Acesta va fi construit la ultimul etaj al unui bloc turn, iar accesul se va realiza prin intermediul unor lifturi exterioare, din sticlă.


Terenuri de sport desupra clădirilor.


Pe lângă cei 6000 de metri pătrați de spațiu verde special amenajat, zone pietonale, ansamblul Poitiers Towers va avea un teren de fotbal și trei de tenis deasupra ultimului etaj al parcării supraetajate, dar și o sală de fitness cu zonă spa.


Locuri de joacă special amenajate.


Pentru a întregi caracterul de comunitate, rezidenții complexului imobiliar Poitiers Towers vor avea acces în exclusivitate la un loc de joacă sigur și supravegheat, unde părinții să-și poată lăsa copii fără nici o grijă, să se bucure de spații verzi și jocuri interactive.


Singura parcare supraterană etajată din Iași


Locuitorii ansamblului vor avea la dispoziție locuri de parcare special amenajate în parcarea supraterană etajată care va dispune de 1300 unități.



Clinică medicală și spații comerciale

Stații de transport în comun- 19, 27, 42, 43, 43C

Sală fitness și spa wellness


Fie că vrei să achiziționezi un apartament ca investiție, fie că îl vrei pentru a locui în el, Poitiers Towers este o opțiune excelentă! Toate avantajele vin la prețul de 985 euro/mp – cel mai bun preț promoțional din zonă. Echipa Poitiers Towers vă așteaptă la showroom-ul din Iași, pe Bulevardul Poitiers, nr. 2 cu o ofertă de nerefuzat.






www.poitierstowers.ro

Tel: 0745 600 800 și 0759 600 800


Facebook: Poitiers Towers






51 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page