top of page

POVESTEA WEBMATES, PROFESIONIȘTI ÎN DOMENIUL WEB.



Tanarul Panaite Claudiu-Alexandru este unul dintre benificiarii proiectului „Start la antreprenoriat, crestem ocuparea in zona urbana. ANTUR” lansat de Universitatea Stefan cel Mare in primavara anului 2018 avand drept scop sprijinirea antreprenoriatului, imbunatatirea competentelor antreprenoriale si sutinerea dezvoltarii de noi afaceri in regiunea de Nord-Est.

Claudiu este din localitatea Cotîrgași, orasul Broșsteni, are 24 de ani si si-a descoperit pasiunea pentru tehnologie inca din copilarie. Fiind o fire ambitioasa, a luptat sa-si transforme pasiunea in cariera, pentru ca cea mai usoara munca este cea facuta cu placere!

Claudiu povesteste:

„Tehnologia fiind pasiunea mea, am dorit sa urmez cursurile Facultatii de Inginerie Electrica si Stiinta Calculatoarelor, specializarea Calculatoare, unde am avut ocazia sa intalnesc nu doar profesori foarte pregatiti ci si buni indrumatori spre cariera mult visata. In ultimul an de facultate, am participat la cursurile antreprenoriale din cadrul proiectului ANTUR! In urma procesului de selectie, am obtinut finantarea de aproximativ 33.000 de euro, oferindu-mi-se astfel, sansa infiintarii propriei afaceri”

WEBMATES SOFTWARE SOLUTIONS SRL

Firma se numeste WEBMATES SOFTWARE SOLUTIONS SRL si are drept obiect de activitate dezvoltarea de soft si web design.

Webmates urmareste lansarea si promovarea afacerilor in mediul online prin servicii de inalta calitate, implicare si pasiune!

„VREM sa aveti succes si ne adaptam strategiile pentru a va oferi cele mai bune solutii”

Cu strategii online create special pentru a acoperi nevoile fiecarui client, indiferent de domeniul de activitate, expertii Webmates ofera servicii complete: webdesign - site-uri web, magazine online; branding - design logo, grafica personalizata; marketing digital - optimizare pentru motoarele de cautare, campanii de promovare;

Firma este alaturi de clienti sai si dupa finalizarea proiectelor, oferindu-le consultanta in vederea maximizarii succesului in mediul online.

Claudiu:

„Traim in era digitala, este absolut necesar ca afacerea dumneavoastra sa fie prezenta online. Indiferent daca este un site web, o platforma de comert electronic, o pagina de socializare, sau o combinatie a celor trei, prezenta online va aduce beneficii majore.

Proprietarii de afaceri nu se pot baza doar pe locatia fizica, clientii se asteapta acum sa poata gasi informatii si , in mod ideal, sa cumpere produse sau servicii online. Astazi, daca cineva doreste sa afle mai multe detalii despre o companie, cel mai probabil va cauta online. Indiferent daca sunt in cautarea companiei dvs. sau doresc sa gaseasca servicii sau produse asemanatoare, prezenta online va oferi un avantaj competitiv”


318 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page