top of page

Prospețimea și calitatea, valori în care credem.

TCE 3 Brazi aduce prospețimea pe mesele iubitorilor de preparate tradiționale. Într-o lume în care încrederea oamenilor în calitatea produselor din magazine este cel mai greu lucru de păstrat, noi am vrut să demonstrăm că se poate. De aceea, ne-am ambiționat să nu sacrificăm în niciun fel pașii pe care îi parcurgem înainte de a așeza pe rafturi preparatele noastre.


Ne dorim să oferim clienților o experiență autentică fără excepții. Fiecare produs creat poartă astfel amprenta unui traseu pe care îl parcurgem cu fidelitate: de la sămânța pusă în pământ, până la mesele delicioase cu care ne-am obișnuit clienții. Începem prin a cultiva cereale pe care le transformăm în hrană sănătoasă pentru bovinele, suinele și ovinele pe care le creștem pentru carne și lapte la fermele proprii. Niciun animal nu este importat, niciun animal nu este trimis la export. Totul este produs local și exploatat local. Laptele de vacă este zilnic colectat pentru dozatoarele din magazinele TCE 3 Brazi sau transformat în preparate delicioase la fabrica noastră de lapte. Printre cele mai apreciate de clienții noștri se numără brânză scoaptă, cașcavalul Dalia, chefirul, iaurtul dietetic, Sana, brânză grasă sau dietetică, urda, cașul de oaie sau smântâna. Carnea proaspătă este pregătită în carmangeria proprie la foc de lemne, după rețete consacrate, pe bază de materie primă 100% naturală. Șapte dintre specialitățile de carne TCE 3 Brazi au atestatul „Produs consacrat”, calitate validată de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Ne referim aici la salamul Torpedo, jambonul afumat fără os, mușchiul afumat, crenvurștii de vită în membrană naturală, parizerul din carne de vită, cabanosul și ciolanul presat afumat. Lactatele și produsele din carne pot fi cumpărate de la magazinele din Piatra Neamț, Târgu Neamț și Roman. În Iași și Bacău, pot fi degustate și achiziționate la locațiile din Calea Chișinăului, nr 2 și din Calea Mărășești, nr 155.


Tot în aceste două locații, te poți bucura de mâncare proaspăt gătită Casa Brazilor, la prețuri pentru toate buzunarele. Iar dacă vrei să scapi de grija cumpărăturilor, bazează-te pe noi! Tu comanzi simplu și rapid preparatele preferate TCE 3 Brazi sau Casa Brazilor prin aplicația tcelivrari.ro sau la 0233999, iar noi ți le aducem la ușa casei în cel mai scurt timp posibil, chiar în aceeași zi.


29 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page