top of page

Start Up Nation

Isogold Consult









Programul de Finanțare Nerambursabilă care permite realizarea investițiilor de până la 200.000 lei – în echipamente tehnologice (minim 50% ca pondere din cei 200.000 lei, însă indicat este ca ponderea să fie cât mai mare), mobilier, site, publicitate, chirie, salarii și achiziția de autovehicule în limita a 36.000 lei.

Prin intermediul acestui apel de proiecte este obligatorie crearea unui loc de muncă.


Se acordă punctaj suplimentar dacă beneficiarul crează pe lângă locul de muncă obligatoriu, un loc de muncă suplimentar, unul sau două locuri de muncă pentru persoanele defavorizate/șomeri/ absolvenți începând cu anul 2012.


Start Up Nation 2019 – este un program de Finanțare Nerambursabilă Guvernamental – care în anul 2017 – a avut ca și principală caracteristică finanțarea într-un procent de 100% a planurilor de afaceri.


Certificare FSC


FSC este un sistem de certificare cu aplicabilitate internațională fiind prezent în peste 112 țări cu peste 29.450 certificate emise pentru Lanț de Custodie.


Certificare IFS


Asociație internațională care promovează și subliniază importanța siguranței alimentare de-a lungul întregului lanț de furnizori dar și de cele mai importante piețe mondiale.


ISO 37001 Sistem de Management

Anti-Mită


ISOGOLDCONSULT vă oferă servicii de consultanță ISO 3700 în vederea certificării și implementării sistemului de management anti-mită.


Sistemul de management anti-mită este o structură de procese și proceduri folosite pentru a asigura o organizație, publică sau privată, că poate completa obiectivele necesare pentru a estompa corupția.


Prin certificarea ISO 37001 compania ta va beneficia o asigurare scrisă (certificat) din partea unui corp de certificare independent și o atestare din partea unui terț precum că sistemul de management îndeplinește condițiile necesare.



Ce este marcajul CE


Un marcaj CE (certificare de produs) atașat unui produs sau ambalajului acestuia este considerat o dovadă a faptului că acesta respectă prevederile unui standard european armonizat. Comisia Europeană, care administrează programul, descrie marcajul CE drept un pașaport pentru ca bunurile să poată fi vândute în mod liber pe piața internă europeană.


Marcajul de conformitate CE este cerut de lege dacă produsul cade sub reglementarea unei directive de noua abordare (marcaj CE obligatoriu). Acesta nu reprezintă un marcaj de calitate și nici un simbol pentru consumatori.


Destinat autorităților statelor membre acest marcaj CE reprezintă o semnalizare destinată autorităților cu privire la conformitatea produsului față de directivele noii abordări. Toți producătorii sunt obligați să atașeze un marcaj CE (marcaj de conformitate CE) produselor care se află sub reglementarea directivelor noii abordări.


Contact:0752 058 554

isogoldconsult.ro

SUCEAVA




14 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page