top of page

www.almet.ro

Almet Grup Iași este prezentă pe piața ieșeană din anul 1999 cu o serie de produse printre care tâmplărie de PVC și aluminiu, obloane aluminiu, mobilier din PAL, confecții metalice, uși garaj, jaluzele și rulouri interioare și exterioare, scări, porți și garduri, marchize, confecții inox, mânere inox, plase insecte, remarcându-se prin calitatea materialelor folosite și în final, a produselor oferite, cât și a execuției lucrărilor. Cu o echipă profesionistă, Almet Grup poate să satisfacă cele mai exigente cerințe, lucrând doar cu parteneri care susțin calitatea : Deceuninck, Alumil, Saint-Gobain, Geze, Profilco, Roto, Gretsch-Unitas Group.


Continuând să își consolideze poziția în industria din care face parte, Almet Grup a dezvoltat în anul 2016 un plan de investiții ce a depășit 450.000 de euro, denumit „Anul investitiilor în calitate”, investiții ce s-au concretizat în finalizarea halei de producție cu suprafață de 680 mp, modern utilată cu tehnologii de ultimă generație.


Ca încununare a eforturilor noastre în oferirea unor produse de înaltă calitate către clienții noștri, ne stau mărturie certificarile ISO 9001:2008.


Calitatea reprezintă promisiunea Almet Grup Iași către clienții săi și tot calitatea este cea care a dus la creșterea spectaculoasă a companiei în cei aproape 21 de ani de când este pe piață.
Produsele noastre sunt disponibile la

Showroom-ul deschis în Moara de Vânt nr.10, Iași.

17 views0 comments
bottom of page