top of page

www.FabricatînRO.ro - o poveste despre români și produsele lor excepționale

A fost odată ca niciodată un tărâm cu oameni talentați care produceau diverse bunuri definite prin calitate și caracteristici unice. Resurse aveau la dispoziție cu duiumul, iar din mâinile lor dibace ieșeau felurite minunății care ar fi putut contribui la dezvoltarea întregii țări. Dar în calea succesului lor exista și o piedică: lipsa de expunere, din cauza căreia vestea muncii lor nu se răspândea mai departe de granițele propriei gospodării. Tărâmul se numea România, iar personajele poveștii suntem noi, fiecare din cei care ne dorim să facem o schimbare și luptăm zi de zi pentru mai bine.


Într-o țara în care o bună parte din micii antreprenori nu numai că nu dețin un magazin online, dar nici măcar nu sunt activi pe rețelele sociale pentru a se face cunoscuți, am descoperit nevoia formării unei comunități active și implicate prin care producătorii români să-și poată vinde produsele direct celor care au nevoie de ele. Și astfel, a luat naștere platforma www.FabricatînRO.ro, un mediu în care se pune preț pe cunoaștere, solidaritate și dezvoltare.

Ce beneficii aduce platforma www.FabricatînRO.ro membrilor săi și românilor în general?
De când a fost concepută și până în ziua de astăzi platforma www.FabricatînRO.ro s-a dezvoltat progresiv. De la un simplu website pe care producătorii români doar își spuneau povestea pentru a se prezenta conaționalilor, acum s-a transformat într-o platformă de marketing online cu mii de vizitatori unici lună de lună, dar și un magazin universal cu o selecție de produse premium pe care doritorii le pot achiziționa direct, fără a mai scotoci în toate colțurile internetului și de altfel, ale țării.


Credem în potențialul produselor românești și considerăm că fiecare dintre noi ar putea duce un trai mai bun dacă în locul altor alternative ar investi mai mult în ceea ce oferă piața locală. De la îmbrăcăminte elegantă pentru femei și bărbați, accesorii realizate manual și bucate de toate felurile și până la mobilă pentru casă sau vopseluri pentru exterior și interior, pe platforma www.FabricatînRO.ro poți găsi aproape tot ceea ce ai nevoie pentru o viață confortabilă.


Dacă pentru vizitatori avantajele acestei platforme sunt în primul rând garanția produselor de calitate și unicitatea lor, în ceea ce-i privește pe membri, câteva din plusurile pe care le putem enumera sunt:


  • integrarea într-o comunitate de oameni cu aceleași scopuri;

  • o expunere ridicată atât pe website-ul https://fabricatinro.ro, cât și pe conturile sociale ale acestei platforme, reprezentate de o pagină de Facebook apreciată de peste 15.000 de utilizatori, un grup de Facebook cu 2.800 de membri și un cont de Instagram cu peste 2.200 de urmăritori;

  • promovarea prin articole originale care reflectă poziția în piață a producătorului care le solicită, scopul acestuia, precum și motivele pentru care românii ar trebui să investească în produsele lui;

  • o interacțiune facilă cu potențialii cumpărători.


  • Totul a început de la o simplă idee și dorința de a face mai mult. Dar în timp, idealul www.FabricatînRO.ro ar putea deveni o poveste de succes nu doar a fondatorilor platformei și a membrilor săi, ci și a noastră, a tuturor românilor care ne vom putea bucura de servicii și produse mai bune, dar și mai convenabile, încurajând în același timp dezvoltarea economiei naționale.


Dacă ești producător sau antreprenor te rog sa ne trimiți povestea ta pe office@fabricatinro.ro sau sa ne contactezi la numarul de telefon 0725 055 033.


111 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page