top of page

Cafeaua de la Gălănești

Repatriot - Vasile Șorodoc






După 10 ani petrecuți în Italia, Vasile Șorodoc s-a întors în localitatea natală hotărât să dăruiască și oamenilor locului cunoștințele acumulate. Curajul nu îi lipsește, așa că a investit într-o fabrică de prăjit cafea. Dacă e să înveți meseria asta, o înveți de la cei mai buni, italienii. Secretele unei cafele perfecte stă în procesul de prăjire, toată lumea știe asta, Vasile însă știe și cum se face. Are în depozit cafea verde importată din locurile deja cunoscute, unde se produce acest elixir.


Arabica sau Robusta ?



Dacă stai de vorbă cu Vasile, îți explică în detaliu care este combinația ideală între aceste sortimente și mai mult decât atât, îți va servi și o ceașca de cafea proaspăt măcinată, pentru că el știe că nimic nu se compară cu o ceașcă de cafea din boabe proaspăt măcinate. Vasile nu poate să bea cafeaua din comerț, el zice că gustul cafelei se pierde atunci când boabele de cafea stau prea mult înainte de a fi măcinate și preparate.


Dacă dorești, Vasile îți prepară o cafea specială, una care să te reprezinte, el știe exact cât timp să o prăjească și cum să o mixeze pentru a ieși după gustul tău.



Afla mai multe pe aldocaffe.com





Ai un restaurant sau o cafenea?

Contactează-l pe Vasile Sorodoc


0746 500 601


aldocafe5@gmail.com




46 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page