top of page

Pasiunea transformată în succes





Monica Prisăcaru

s-a născut în Suceava

în 1976, este căsătorita cu Stelian Prisăcaru

și are 2 fete, Ilinca și Daria.

Lucrează de 23 de ani în Marketingul radio.


Pe langă rețeaua ViVA FM mai deține

o rețea de panouri stradale în regiunea

Moldovei și posturile de radio

IMPACT FM

Suceava și Rădăuți

Îi plac clătitele cu povirlă (dulceață de prune)





Reporter. Când începe povestea Viva FM ?


Monica Prisăcaru. Nici eu nu mai știu, dar parcă ieri sau cel mult alaltăieri. E ca și cum într-o zi am decis să deschid un radio în Suceava și astăzi e aici și încă în 7 orașe din Moldova. Parcă asta fac dintotdeauna și chiar îmi place. Suntem printre singurele radiouri care au supraviețuit difuzând programe locale, angajând oameni din comunitățile pe care le reprezintă, comunicând informații ce țin de zona de interes.

 



Reporter. Câți angajati are Viva FM ?


Monica Prisăcaru. Sunt 60 de angajați în toată rețeaua Viva din Moldova, asta pentru că așa am avut noi ambiția asta să rămânem în local. Sunt radiouri naționale ce învârt milioane de euro pe an și au mult mai puțini angajatidecât noi. Nu am făcut radioul ăsta pentru profit, ci pentru a  crea o alternativă la stilul impersonal al radiourilor care ne-au invadat. Desigur, atunci când plătim salariile ne amintim că fără profit nu putem rămâne în piața media, așa că încercăm să fim cât mai creativi și să compensăm cu atuurile noastre.  

 

Reporter.  V-ați gândit vreodată să renunțați ?


Monica Prisăcaru. Aș vrea să zic că nu, dar pe parcursul celor 10 ani au fost și situații neplăcute, uneori simți că nu mai poți, asta se întâmplă seara, după o zi grea, dimineața însă pleci cu o energie nouă, cu speranțe, îți amintești că nu te poți opri și mergi mai departe.


Acum pot spune că am lângă mine cea mai bună echipă de radio din toată Moldova!

 

Reporter. Care este cea mai mare reușită a acestui radio ?



Monica Prisăcaru. ( fără ezitare) Echipa ! Oameni frumoși pe care am reușit să îi adunăm în jurul acestui proiect. Am constatat că, natural, cei care nu au reușit să se ridice la un anumit standard, au plecat singuri. Acum pot spune că am lângă mine cea mai bună echipă de radio din toată Moldova.

 

Reporter. Până la urmă „nimic nu faceți” este o glumă ?

Monica Prisăcaru.  Mai mult un alint.  În Viva Fm este o atmosferă destinsă, dar în același timp serioasă, ne permitem să glumim, aș putea să spun că suntem o familie, ne susținem unul pe celălalt și așa reușim să mergem înainte.

 

Reporter. Care este legătura dintre Viva FM și campania „Pentru Localnici” ?

Monica Prisăcaru.  Nu cred în coincidențe, însă Petre Gherman s-a alăturat echipei noastre exact în momentul potrivit și a adus o energie nouă. Sprijinim această campanie cu toată logistica noastră și cu întrega noastră echipă. E un proiect necesar, în care am investit peste 150 mii de euro în promovare. Practic, este esența muncii fiecaruia dintre noi, să fim cunoscuți în comunitățile locale pentru ce facem noi mai bine. Acesta este motivul pentru care invitația noastră rămâne deschisă oricui vrea să sprijine acest proiect.




.

20 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page