top of page

AutoDel - O afacere de succes în Suceava









Început


Firma AutoDel a debutat oficial în anul 2013, prin activitatea de comercializare de autoturisme rulate, cu garanție și verificate în prealabil, provenite din import. Cu timpul însă, am evoluat treptat prin diversificarea serviciilor prestate, spre exemplu service profesional multimarcă , detailing / curățătorie și servicii de simplificare a procesului de cumpărărare ale autoturismelor.

Programul de Buyback, este unul dintre cele mai utilizate servicii, mașina veche considerându-se avans pentru cea nouă, schimbul facându-se pe loc.Serviciile de Leasing și fințarea cu plata în rate pentru persoanele fizice vin în ajutorul cumpărătorului documentația finalizându-se direct la sediu si într-un timp foarte scurt.


Evoluție


Societatea a evoluat în timp, constant, iar calitatea serviciilor a crescut. Tipul de autoturisme și bugetul de asemenea s-a diversificat de la autoturisme cu buget redus de 1000€ până la autoturisme de nișă cu valoare de peste 100.000€. Departamentul pentru autoturisme pe comandă este destinat cumpărătorilor care doresc un autoturism specific, cu configurații de nișă, specialiștii noștri asigurându-se de corectitudinea documentației, starea autoturismului și de istoric, astfel încât experiența de cumpărare să fie una cât mai bună. Din anul 2018 AutoDel a devenit și reprezentanță Hyundai, comercializând și autoturisme noi. Service-ul a fost echipat cu toate necesitățile pentru întreținerea și repararea autoturismelor noi. În anul 2019 am deschis și un punct de lucru nou în București, doar pentru comercializarea autoturismelor rulate.






Moto / Ideologie


Mașina este o investiție importantă pentru orice familie. Nu mai este de foarte mult timp un moft, ci o necesitate. Ne deplasăm zi de zi în diferite locuri, fie la cumpărături, la job sau în vizită la prieteni și nu întotdeauna mijloacele de transport în comun corespund cu programul nostru. Suntem oarecum condiționați de acest lucru, mai ales dacă locuim într-o zonă rurală sau mai izolată. Indiferent de motiv, mașina este indispensabilă pentru oricare dintre noi. A cumpăra o mașină rulată înseamnă a economisi o sumă importantă de bani. Dincolo de acest beneficiu, AutoDel vine și cu alte servicii importante pentru clienți.



Prezent


În prezent societatea AutoDel activează pe plan național oferind o gamă largă de autoturisme pentru toate tipurile de cumpărători. Stocul fiind unul diversificat deoarece și bugetul și așteptările clienților au crescut. Siguranța cumpărătorilor este pusă pe primul loc, astfel că autoturismele importate de către noi sunt verificate, testate și livrate la cele mai înalte standarde. Se oferă garanție de până la 24 de luni pentru autoturismele vândute în funcție de vechime și kilometraj.






Ultimul serviciu implementat este cel de intermediere sau vânzare în regim de consignație. Clienții pot opta pentru această variantă pentru vânzarea autoturismelor proprii, iar noi punem la dispoziție toate serviciile noastre, de la detailing la fotografiere profesională și promovare în mediul online, unde poți alege unul dintre pachetele oferite. Consultanții de vânzări se ocupă de relațiile cu clienții pentru a economisi cât mai mult timp și de a se asigura că procesul de vânzare se desfășoară în condiții optime și în siguranță.



AutoDel

Bulevardul Sofia Vicoveanca nr. 52, Suceava

tel: 0374 006 006



www.autodel.ro

50 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page