top of page

#HaiLaTuns !





A fost odată ca niciodată o “prințesă” (aka Dizzy) care a coborât de pe vase de croazieră și a revenit în orașul ei natal Suceava, cu vise mari și gânduri mărețe.


Acum, la aproape 8 ani distanță de momentul deschiderii „Hairstudio by Dizzy,“ putem privi în urmă și reaminti cum a fost în toți acești ani.


În august 2015, când nu era încă cunoscut conceptul de barbershop în Suceava, a apărut o locație dedicată exclusiv bărbaților.


Am încercat să aducem sub același acoperiș toate serviciile de care domnii și tinerii au nevoie.


„Hairstudio by Dizzy“ este mai mult decât o simplă frizerie. La noi clienții care doresc pot beneficia și de servicii de cosmetică: pensat, manichiură, masaj facial, epilare tradițională , epilare definitivă cât și tratamente faciale.


Din 2015 până în zilele noastre s-au întâmplat multe, însă noi zicem că nu doar am reușit să păstrăm conceptul inițial ci și să îl și dezvoltăm.

astfel o comunitate frumoasă în jurul acestei locații unde vin cu drag atât cei mici cât și cei mari .



S-a creat astfel o comunitate frumoasă în jurul acestei locații unde vin cu drag atât cei mici cât și cei mari.



Credem în educația continuă, așa că de fiecare dată când avem ocazia, participăm la diverse cursuri, seminarii și workshop-uri dedicate industriei de barbershop. Astfel, reușim să fim mereu la curent cu noile tendințe ce apar în domeniu.




„Hairstudio by Dizzy“ este un loc unde vii pentru atmosferă, pentru o doză de ras/râs, pentru a te întâlni cu prieteni și bineînțeles, pentru a beneficia de servicii de calitate. Dacă nu ai avut ocazia până acum să ne cunoști, nu fi timid și #HaiLaTuns!



52 views0 comments
bottom of page