top of page

Heraldic - Restaurant






Suntem echipa tânără care animă zilnic restaurantul ”Heraldic” și aceasta este povestea noastră.


”Heraldic” s-a născut din dorința de a oferi o altfel de experiență a ”mâncatului în oraș”. Deși în mare parte un restaurant clasic, situat în centrul orașului, într-o locație cu istoric similar (fostul Orso Bruno 2), restaurantul Heraldic s-a impus printr-o altfel de abordare a experienței culinare.



Meniul nostru include și reunește atât preparate din bucătăria clasică românească și universală, cât și abordarea noastră a produselor de tip fast-food. Înțelegem că nu toată lumea are timp pentru o masă în tihnă în ziua de azi, însă ținem la sănătatea și binele oaspeților noștri, așa că preparatele noastre sunt pregătite folosind ingrediente proaspete, atent alese astfel încât experiența culinară sa-și mențină prospețimea și gustul deosebit, de fiecare dată.


Eram pregătiți să deschidem și etajul restaurantului, într-un nou și îndrăzneț concept de cafenea, însă evenimentele curente ne-au forțat să ne concentrăm atenția pe terasa din curtea interioră. Proaspăt renovată, terasa oferă liniște și intimitate. Compartimentată în 3 secțiuni cu specific diferit, poate găzdui în condiții de siguranță maximă 50-76 persoane.


Ne străduim, în continuare, să fim un etalon pentru sectorul HoReCa din zonă. Fiecare client care ne calcă pragul este ”de-al casei” pentru noi. Încercăm ca fiecare masă servită la noi sa fie (cel puțin) ca la mama acasă - mâncarea este pregatită cu suflet, și bineînțeles cu respectarea unor măsuri stricte de igienă și curățenie.


Vă așteptăm!


51 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page