top of page

Băcănia Boierească


Viziunea afacerii de familie de la Băcănia Boierească a plecat de la dorința de a oferi copiilor noștri produse sănătoase și gustoase:

„Băcănia Boierească a apărut dintr-un concept simplu, acela de a mânca sănătos. Iar pentru a realiza acest lucru am fost nevoiți să ne asigurăm tot lanțul, cum se spune, «de la glie până în farfurie». Am început cu o fermă mică, în vecinătatea Sucevei, de văcuțe Angus, pe care le creștem natural, cu furaje și nutreț, fără concentrate. Apoi, pe lângă văcuțe au aparut și purcei, oițe, găini și curcani, toate crescute natural”





Vedeta Băcăniei boierești este vita Angus, și care este ținută în vitrina de maturare până la 21 de zile, cu scopul de a se  frăgezi și pentru intensificarea gustului. Dar nu lipsesc nici deserturile de casă sau alte preparate sănătoase ale producătorilor din zona noastră a Bucovinei și nu numai.

Le mulţumim clienţilor noştri pentru încrederea acordată şi îi anunţăm că ne vom dezvolta activitatea de producţie într-un spaţiu mai generos, unde vom investi și într-o ferma de porci, pentru a diversifica oferta noastră de preparate. În continuare vom superviza întreg procesul de producţie de la tranşare, marinare, maturare, afumare, depozitare după reţetele de altădată.

În plus, vă facem un cadou!

O oră de ,,timp”.



Vă invităm să înlocuiți timpul petrecut în magazine făcând provizii pentru mese cu cel petrecut în compania celor dragi, savurând produsele tradiționale ale Băcăniei sau pregătind rețeta dorită cu carne proaspătă tot de la noi.

Vă invităm să încercați spusele noastre, urmați pașii de mai jos, și bucurați-vă de cadoul nostru:



1. Intrați în magazinul nostru virtual cu produse https://www.facebook.com/bacaniaboiereasca/shop/

2. Alegeți ce bunătăți ați dori să aveți pe masă.

3. Sunați la 0749 202 247 sau 0742 196 035 și dați comanda (care să includă și adresa de livrare).

4. În scurt timp*, vă vom livra direct la domiciliu, GRATUIT, produsele dorite și astfel vă veți putea bucura de gustul lor autentic fără a pierde timpul pe drum!




Nimic mai simplu, așa-i?


* Având în vedere că produsele sunt făcute artizanal și unele dintre ele sunt supuse unui proces mai îndelungat de producție, vă recomandăm să dați comanda cu cel puțin o zi înainte.


*Livrarea comenzilor se poate face de luni până vineri, în intervalul orar 9-17.


* Comanda minimă este de 50 lei.





Dacă totuşi doriţi să alegeţi personal produsele Băcăniei, puteţi merge la sediul din Suceava, cartierul Obcini, bdul. Gavril Tudoraș. nr. 36, la demisolul Pensiunii Santa Fe!


14 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page