top of page

Centrul de cafea-Prăjitorie și Service



Pentru că punem cafeaua în centru, am decis să ne numim Centru de Cafea.




În fapt, locația noastră înglobează 4 activități complementare – prăjitorie de cafea, service de aparate, vânzare de aparate, vânzare de cafea verde.

În condițiile în care cafeaua este un produs de larg consum, de ce să faceți achiziția de la o prăjitorie locală?


Pentru că:

• Veți găsi sortimente unice și mai ales veți afla povestea lor, ce tipuri de cafea, de unde provin, la ce înălțime au fost cultivate, de ce este relevant.


• La Centru de Cafea găzduim cel mai mare arbore de cafea din zona Sucevei. Cu ajutorul lui veți putea urmări evoluția unei boabe de cafea de la stadiul de floare la cel de cafea prăjită, pregătită pentru degustare.


• Multe persoane fizice și societăț





Aici facem o subliniere importantă:

Deși primim în service toate aparatele pentru care avem o soluție tehnică favorabilă, prioritate au clienții noștri de cafea.

De ce?

Fiindcă ne adresăm localnicilor, iar dacă ei aleg să cumpere cafeaua de la noi, noi alegem să-i servim cu prioritate în service când situația o cere.


Ne adresăm și persoanelor fizice?

Da!

Cafelele de specialitate sunt destinate cu precădere persoanelor fizice. La noi veți găsi o Burundi Kibingo, o Columbia Las Flores, o Kenia Ngigi, o Costa Rica Reserva Presidente, pe care doar într-o prăjitorie le puteți găsi în același timp și în același loc.


Avem o ofertă pentru firme?

Da!

Se numește Promoția “10+1” – la 10 kilograme achiziționate primiți unul în plus.

Promoția include toate sortimentele noastre de cafea de la Arabica 100% - Tigro Anima Mundi, la Robusta 100% - Mattina Clasic, inclusiv variantele intermediare, Espresso Intenso, Mattina Cafeaua Casei, Mattina Maestro, Mattina Barista.


De unde puteți comanda?

De la Centru de Cafea

Suceava, Str. Ștrandului, nr. 20

tel. +40.374.909.010

Program:

L-V, 8.30 – 17.00

sau online pe

cafeaplus.ro.


Vă așteptăm cu plăcere și cu noi tipuri de cafea! Echipa „Centru de Cafea”i comerciale au ajuns să ne cunoască datorită serviciului tehnic oferit comunității noastre locale sau regionale.









48 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page