top of page

Darex Auto

Peste 50% din mașinile noi au fost vândute anul trecut de

DAREX AUTO





Darex Auto, înființată în 2002, cu sediu propriu în Scheia Suceava și puncte de lucru în Câmpulung, Rădăuți și Botoșani, ne-a mărturisit că peste 50% din mașinile noi au fost vândute de către ei, anul trecut. Ce a determinat această poziție pe piața locală a vânzărilor de autoturisme, puteți afla direct de la Dacia, Renault, Nissan.


O parte dintre suceveni au ales mărcile Darex Auto pentru echilibrul oferit între preț și achiziționarea unei mașini noi, de la programul Rabla 2019 la achiziționarea mașinilor prin credit sau leasing, de la promoții până la avantajul de a avea service specializat pentru aceste mărci auto și nu numai, tot la Darex Auto Suceava.


Pentru toate serviciile oferite în întreg județul Suceava, Darex Auto are peste 100 de angajați, calificați și scolarizați, în posturile pe care le ocupă.


Cele mai vândute mașini de la Darex Auto, în județul nostru, sunt Dacia Logan, Renault Clio, Nissan Quashqai, dar au început să fie cereri și pentru mașinile electrice cum ar fi Renault Zoe sau Nissan Leaf, mai ales că statul român oferă ecobonus de până la 10 000 euro.





,,Când faci parte din familia Dacia, toate-ţi merg de trei ori mai bine: servicii multiple, atenţie personalizată şi foarte multe beneficii.


Cardul Dacia îți oferă multiple avantaje și servicii pentru tine și mașina ta, în rețeaua Dacia, și la peste 1000 parteneri din întreaga țară, mari retaileri și website-uri din toate domeniile. În plus, îți oferă o rezervă de bani disponibilă oricând”.





Dacă dorești să testezi oricare dintre mașinile Darex Auto, poți face test drive în fiecare zi, de luni până vineri, la sediul principal din Scheia Suceava. De asemenea mașinile sunt expuse și la Shopping City Suceava, la Iulius Mall Suceava și în Botoșani Shopping Center.




9 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page