top of page

Dealer Auto Rulate

Auto Del






Oferim o gamă variată de autoturisme și autoutilitare

rulate, foarte bine întreținute, testate și verificate

din punct de vedere tehnic și estetic.


Importăm autoturisme din majoritatea țărilor din Europa.

Nu avem în stoc mașina mult dorită? Nu-ți face griji,

îți putem aduce orice mașină pe comandă, în funcție de preferințele tale.



Controlul tehnic


Orice mașină rulată comercializată de noi este supusă verificărilor tehnice cu foarte mare rigurozitate de partenerii noştri care nu fac compromisuri în ceea ce priveşte aspectele tehnice sau estetice ale vehiculelor noastre. Cu AutoDel sunteţi în siguranţă !



Pregătirea estetică


Pentru că ne plac foarte mult detaliile, avem grijă de flota noastră ca de mașinile personale.



Test drive


O investiție pe termen lung trebuie să fie perfectă. Programează-te la un test drive gratuit!





Experți în vânzarea de autoturisme rulate



Tratăm fiecare achiziție auto cu multă seriozitate. Pasiunea pentru domeniul auto ne determină să oferim clienților noștri autoturisme rulate la cele mai înalte standarde, indiferent de țara de unde acestea sunt achiziționate.


Fiecare mașină pusă de noi la vânzare este atent verificată din toate punctele de vedere. Nu comercializăm mașini cu defecte sau în stare estetică deplorabilă.





Cu noi mergeti la sigur


Achiziția unui nou autoturism este un proces complex începând de la alegerea mașinii favorite până la înmatriculare. Pentru a ușura acest proces, venim în ajutorul tuturor clienților noștri cu o gamă variată de servicii menite să le economisească timp și bani.


Mașini la comandă


Dacă nu regăsești în parcul nostru auto mașina perfectă pentru tine, nu-ți fă griji. Tot ce trebuie să faci este să accesezi secțiunea de mașini la comandă, iar noi îți vom aduce mașina mult dorită.



Buy Back


Ai o mașină de care te-ai plictisit și vrei să achiziționezi una nouă ? Discută cu noi pentru a-ți face o ofertă pentru mașina ta în schimbul unui autoturism din parcul nostru auto.



Lease Back


Dacă o mașină face obiectul unui contract de leasing sau al unuia de creditare, noi te putem ajuta să o achiziționezi, ocupându-ne de toate formalitățile necesare.



Gata de drum


Vrei ca mașina cumpărată de la noi să o poți conduce din prima zi? Dacă da, tot ce trebuie să faci este să ne soliciți eliberarea de numere roșii pe 3 luni, iar noi ne vom ocupa de acest aspect.


Avem cei mai fericiți clienți

Fiecare autovehicul vândut înseamnă o nouă legătura de prietenie între noi și clienți. Cei ce au cumpărat mașini prin intermediul AutoDel s-au bucurat de siguranță la achiziție și calitate pe parcursul utilizării mașinii.



Avem cei mai fericiți clienți


Fiecare autovehicul vândut înseamnă o nouă legătura de prietenie între noi și clienți. Cei ce au cumpărat mașini prin intermediul AutoDel s-au bucurat de siguranță la achiziție și calitate pe parcursul utilizării mașinii.



Service AutoDel Suceava


Profesioniștii noștri se asigură de faptul că orice autoturism din parcul auto este perfect funcțional din punct de vedere tehnic. Orice eventuală defecțiune este remediată și putem oferi la cerere inclusiv service auto pentru vehiculul dumneavoastră personal!


Ce pot să va ofere specialiștii noștri:


Service auto profesional, indiferent de defecțiunea ce necesită remediere;

Promptitudine în realizarea oricărei reparații;

Consultanță de specialitate în vederea alegerii soluției potrivite.


Servicii de Cosmetică Auto Suceava


Cum oricine își dorește ca mașina pe care o conduce să se prezinte impecabil din punct de vedere estetic, la AutoDel vă punem la dispoziție serviciile de detailing auto. Acestea vizează atât elementele exterioare, cât și cele interioare ale autoturismului: faruri, geamuri, elemente cromate, înlăturarea zgârieturilor de pe elementele caroseriei, dar și cosmetizarea tapițeriei și a elementelor din plastic din interiorul mașinii.


Operațiuni ce pot fi realizate în procesul de detailing:

Polish auto, înlăturare zgârieturi, finisare, tratament hidrofob pentru geamuri, polish faruri;

Curățare elemente interioare: portiere, bord, plafon, tapițerie, mochetă, tratament pentru piele, curățare guri de ventilație.






















10 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page