top of page

Decorațiuni interioare și exterioare

Antica Signoria








Știm foarte bine că italienii au adus și promovat moda materialelor cu efecte speciale și decorative.


Prin meșteșugul aplicării acestor materiale decorative putem crea tablouri, peisaje, modele abstracte pe care noi toți le apreciem și de aceea le aplicăm în căminul nostru.


Efectele acestor materiale se regăsesc în nenumărate modele și denumiri ale produselor italiene pe care le comercializăm și, deasemenea, le aplicăm cu ajutorul specialiștilor noștri.

Într-adevăr, frumosul și creativul cere și sacrificii financiare, dar nu putem da sens și crea inimaginabilul fără aceste sacrificii financiare.


Orice lucru, concept, invenție, inovație are farmec până la un anumit punct. Decorațiunile pot fi de nenumărate feluri, modele , dimensiuni și colorit.


Prin magazinele noastre vă puteți alege, cu ajutorul specialiștilor noștri, obiectul de decor și artizanal potrivit pentru designul casei și al ambientului dvs.





Profile de polistiren pentru interior și exterior


Pentru a crea conturul unei încăperi sau a unui spațiu de locuit, poți delimita frumosul de extraordinar cu aceste profile decorative pentru interior și exterior.



Creăm tablouri, delimităm tavane de pereți, conturăm scafe, profilăm orice model de tapet, oglinzi sau mobilier.


Profilele care dau viață ambientului le găsiți în magazinele noastre, într-o gamă foarte variată de modele.



Adezivii și foarte multe modele de vopsele decorative sunt disponibile în magazinele noastre, pe care vă invităm să le vizitați.


Peste 2000 de modele de tapet





Cum vrei să fie casa ta? Roccoco sau modernă? Tapetul este una dintre soluțiile de decorare cele mai eficiente. Se montează usor, arată foarte bine și când te-ai plictisit înlocuirea lui este la fel de facilă. Dacă vrei să ai o casă după standardele cele mai înalte, cum numai designerii profesioniști o pot face, atunci vino să alegem împreună tapetul și accesoriile decorative de cea mai bună calitate, comercializate în magazinele Antica Signora.


Antica Signoria

Suceava și Rădăuți


0786250868

www.anticasignoria.ro


5 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page