top of page

Distribuim calitate

Distribution Magi






Este o firmă de distribuție de electrice și electrocasnice cu peste 17 ani de activitate. Aceasta a luat naștere ca un business mic, de familie, din dorința de a ne lansa cu ceva potrivit nevoilor de piață ale clienților.

La ora actuală, suntem cel mai mare distribuitor independent de produse electrocasnice Tehnoton. Suntem un partener serios al clienților cu care colaborăm. În cadrul firmei noastre puteți găsi atât marci cunoscute de electrocasnice precum Arctic, Heinner, Whirlpool, LG, Samsung, Philips, Electrolux, cât și electrice marca Comtec, Ipee, Scame, Polypool, Schneider, Eaton.





Din dorința de a ne dezvolta, am început din 2014 să colaborăm cu principalul nostru partener de mobilă de bucătărie din Germania, Nobilia. În prezent, oferim clienților noștri o gamă calitativă și variată de mobilă germană de bucătărie, sufragerie și baie. În cele 3 magazine ale nostre, unul din Iași (cu mobilă) și două din Suceava (unul cu mobilă și unul cu electrice și electrocasnice) veți fi întâmpinați cu drag de oameni care pun clientul pe primul loc în dorința de a oferi seriozitate, calitate și profesionalism.







și variată de mobilă germană de bucătărie, sufragerie și baie. În cele 3 magazine ale nostre, unul din Iași (cu mobilă) și două din Suceava (unul cu mobilă și unul cu electrice și electrocasnice) veți fi întâmpinați cu drag de oameni care pun clientul pe primul loc din dorința de a oferi seriozitate, calitate și profesionalism.

6 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page