top of page

JADENT - Sănatatea ta, preocuparea noastră





Mulți pacienți sunt curioși și ne întreabă deseori, de unde acest nume și ce înseamnă.

Jadent= Jad= Piatră prețioasă, sacră.

În ceea ce privește sănatatea, jadul are un rol curativ, profilactic, vindecător și protector. Deci, vedem jadul ca piatră vindecătoare și protectoare a danturii. Toate aceste valori conceptuale stau la temelia clinicii ” Jadent ”, iar de aici, cu aceste gânduri am pornit timizi la drum în 2011.

Fondator al clinicii Jadent este Paul Stan, medic stomatolog, pasionat și specializat în implantologie orală și estetică dentară.

„Mi-am ales profesia încă din copilărie, mama fiind tehnician dentar am cochetat de mic cu noțiunea : ,,oare ce se ascunde în spatele unui –dentist-? ” taină destul de înspăimantătoare pentru unii copii, dar totuși atât de fascinantă pentru mine. Pasiunea pentru dinți m-a dus spre o facultate de profil și am urmat și continui să urmez multe cursuri de specializare și perfecționare.

Îmi plac lucrurile bine făcute, de aceea munca mea este mereu orientată spre un rezultat cât mai aproape de excelență. O bună pregătire, o lucrare bine executată va face un pacient fericit. Consider că un stomatolog trebuie să își continue educația mereu, să îi pese cu adevărat de cel pe care îl tratează și să acționeze în cadrul unor norme morale, etice , profesionale clare, de care să fie mândru atunci când seara pune capul pe pernă.

Mentalitatea aceasta m-a făcut să înteleg că stomatologia performantă se practică interdisciplinar, și astfel în decursul celor 9 ani de când funcționăm am reușit să clădesc o echipă dedicată de profesioniști ce acoperă ramurile principale ale stomatologiei moderne. Prin munca de echipă, flexibilitate și empatie , prin dăruire profesională și refuzul de a face compromisuri, specialiștii clinicii Jadent, asigură pacienților nostri tratamente moderne, sigure, nedureroase și rezultate predictibile pe termen lung.

Jadent este concepută acum ca și clinică multi-disciplinară sau ONESTOP dentist, tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc, concept ce aduce beneficii certe pacientului, acesta nemaifiind nevoit să piardă timp prețios deplasându-se între cabinetele diversilor specialiști sau între centre de radiologie.

Grație echipei de specialiști, a experienței și a tehnologiei de care dispunem, clinica Jadent vă poate oferi servicii la un nivel înaltă de calitate:




• consultații de specialitate

• stomatologie digitală

• chirurgie buco-maxilo-facială și implantologie dentară

• estetică și protetică dentară

• endodontie microscopică

• paradontologie

• ortodonție

• pedodonție

• radiologie

În viitorul apropiat ne pregătim să modernizam și mai mult clinica, vrem să creăm infrastructura care să ne permită realizarea intervențiilor chirurgicale de implantologie avansată cu implante speciale ( zigomatice, nasale, transinusale, pterigoidiene ), aceste tehnici revoluționare adresandu-se pacientilor cu atrofie osoasa severa care de altfel nu mai au alte optiuni.






Unde ne gasesti ?

Strada Mihai Eminescu, nr. 36, bl. UJCM, Suceava, Romania

Luni- Vineri: 09.00- 19:00

Ai o intrebare pentru noi?


Ne poti suna la:

+40 758 538 754

+40 330 111 808

Ne poti scrie la:

jadentdentalclinic@gmail.com

Facebook – Jadent Dental Clinic


Va asteptam cu inima deschisa si cu zambete largi!

205 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page