top of page

Mai întâi de toate, cine e Alina Cojocariu și care e povestea Rod?




Sunt o femeie extrem de ambițioasă, farmacist de profesie, proprietara farmaciei Abc din centrul comunei Bosanci. Am plecat pe drumul acesta cu halat alb, având bucuria de a ajuta oamenii și în plus mi-am dorit să nu fiu încorsetată de un program și din acest motiv m-am hotărât să devin antreprenor.

Când deja totul a devenit o rutină am simțit că vreau ceva mai mult de la mine și că aș vrea ca munca mea să impacteze un număr cât mai mare de oameni.


Printr-o circumstanță am ajuns la un workshop de preparat creme. Și atunci mi-am dat seama că am uitat cât e de frumos să prepari o cremă în care știi toate ingredientele.


Din mâinile mele a iesit un produs atât de plăcut la textură cât și la miros încât mi-a stârnit dorința de a aprofunda această latură a lumii farmaceutice.

Am fost la cursuri, am învățat, am preparat, le-am amestecat, unele au ieșit, unele nu.

Am luat-o de la capăt și nu am renunțat.





Prima cremă pe care am gândit-o și am preparat-o cap coadă după mintea mea, a fost o cremă pentru protejarea sistemului respirator și întărirea imunității. Și am gândit-o ca o soluție la o nevoie pe care o aveam eu personal. Cine are copii știe ce înseamnă să te lupți cu un junior să îi dai un sirop care nu îi place și să faci acest lucru de 3 ori pe zi, minim 5 zile. E infernal de greu atât pentru părinte și chinuitor pentru copil.

Am folosit-o eu, am dat-o la testat și la alte mămici de la grădiniță și am avut un feedback foarte bun pe produs. Și în acel moment mi-am dat seama că această cremă trebuie să aibă un nume frumos, trebuie să aibă un ambalaj și o etichetă. Am colaborat cu un tip extrem de talentat, sucevean mutat în București, i-am spus povestea mea si atunci el a venit cu ideea „ROD”, și ca fiecare produs pe care îl voi face să fie intitulat după efectul pe care îl are.

Și asa a aparut pentru prima dată ROD IMUNITATE, ca un răspuns la întrebarea: ce face această cremă? are ca rod îmbunătățirea imunității organismului.








În momentul de față, avem în gama ROD Mâini catifelate, Rod Nas fericit, Rod Buze catifelate, Rod Fără Acnee, produse despre care vreau să spun că le-am creat nu pentru că nu ar exista varinte pe piața, ci pentru că sunt produse cu cerință și pentru că am vrut să vin cu varianta mea, naturală și calitativă.



Și pentru că am vrut să fac lucrurile ca la carte, am trimis produsele la un laborator de analiză pentru a obține declarațiile de conformitate și notificările pe produs pentru a putea vinde în întreaga U.E.

A durat destul de mult, dar satisfacția lucrului bine făcut nu se compară cu nimic.



Unde se gasesc produsele Rod?

Eu mai întâi de toate îi invit pe toți cititorii revistei să intre pe www.rodd.ro pentru a vedea cum arată produsele Rod și pentru a citi informații despre ele.


Livrările se fac prin curier în toată România dar pe cei care vor să testeze îi asteptăm la farmacia Abc din Bosanci.

Îmi doresc ca gama Rod să se găsească în cât mai multe farmacii, drogherii și magazine naturiste din România și pentru acest lucru am început procedurile pentru a lucra cu depozitele farmaceutice.





Unde vezi Rod peste 10 ani?


În 10 ani văd Rod ca fiind una dintre primele 3 variante terapeutice recomandate pentru diferite afecțiuni ale pielii, alături de alți luptători grei din momentul de față. În 10 ani, știu că vom avea un sediu nou, mare, spațios, cu circuit de producție pentu volume mari, dar totuși respectând rețeta originală.








Bosanci, Strada Principală nr. 1595

Farmacia Abc

0747177099


























128 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page