top of page

Medicul tratează, natura vindecă!

CORAMED - Dan Motovelet





Policlinica CORAMED este situată la capătul cartierului Obcini din Suceava şi este un centru născut din pasiunea noastră pentru ştiinţă şi din respect pentru pacienţi. Am investit timp, resurse materiale şi umane pentru a putea oferi servicii medicale la standarde europene, dar şi un climat de confort şi de încredere pacienţilor. Dorinţa noastră este să satisfacem cele mai exigente cerinţe şi să ne atingem acest ţel. De aceea la policlinică veţi primi toată atenţia pe care o meritaţi şi niciun detaliu nu va fi considerat lipsit de importanţă.

Prezentă în peisajul clinicilor private din Suceava încă din anul 2010, policlinica Coramed a obţinut aprecierea şi a confirmat în permanenţă aşteptările pacienţilor. Suntem într-o continuă dezvoltare, din ambiţia de a reflecta evoluţia perpetuă a medicinei în servicii medicale complete şi de actualitate.

Ne dorim să ocupăm primul loc pe piaţa furnizorilor de servicii medicale din Suceava şi o vom face astfel încât să ridicăm standardele acestor servicii prin îndeplinirea obiectivelor de performanţă : calitate, promptitudine, încredere, flexibilitate, cel mai bun preţ pentru cele mai bune servicii. Dorim ca policlinica noastră să devină prima opţiune a fiecărui pacient pentru servicii medicale complete.

De 9 ani ne străduim să oferim servicii medicale de excelenţă din suflet, cu o echipă de medici profesionişti atât din Suceava, cât şi din Iaşi, dedicate sănătăţii tale pentru următoarele specialităţi: pediatrie, chirurgie şi ortopedie pediatrică, endocrinologie, reumatologie, neurologie, ginecologie, urologie, gastroenterologie,

diabet zaharat, boli de nutriţie şi metabolice, cardiologie şi chirurgie vasculară. Policlinica noastră deţine trei ecografe de performanţă, două aparate de monitorizare a tensiunii şi ritmului cardiac, un aparat de testare la efort, un endoscop şi un colonoscop de înaltă performanţă, un aparat de testare osteoporoza la calcaneu etc.

Din 2015 ne-am extins aria de investigaţii, înfiinţând spitalizarea de zi în contract cu CAS pentru specialităţile: cardiologie, endocrinologie, gastroenterologie, diabet zaharat, boli nutriţie şi metabolice. Misiunea noastră este de a informa, educa şi ajuta pacienţii pentru afecţiunile de care aceştia suferă şi pentru acest serviciu nu există niciun fel de cost.





ANALIZE MEDICALE

CARDIOLOGIE

CHIRURGIE VASCULARĂ

ECOGRAFIE

ENDOCRINOLOGIE

GASTROENTEROLOGIE

NEUROLOGIE

NUTRIŢIE & DIETETICĂ

CHIRURGIE & ORTOPEDIE PEDIATRICĂ

OBSTETRICĂ/GINECOLOGIE

PEDIATRIE

PSIHOLOGIE

REABILITARE MEDICALĂ

REUMATOLOGIE

UROLOGIE

FARMACIE


În plus policlinica Coramed este dotată cu un cabinet de recoltare de analize medicale de laborator, cât şi cu o sală de tratamente.

Avem un program de lucru accesibil oricărui pacient (6:30-21:00) de luni până vineri, cât şi sâmbăta (7:00-14:00). Misiunea noastră este de a trata fiecare pacient în parte, cu multă grijă şi profesionalism şi să fim mereu eficienţi. Încercăm să creăm o atmosferă caldă şi cât mai apropiată de „acasă”. Ne dorim să fim o a doua familie a bolnavului pe tot parcursul şederii sale la policlinică.

Pe viitor ne dorim să fim cât mai preocupaţi de sănătatea dumneavoastră şi vă putem răspunde la toate cerinţele adresate unităţii noastre. Pentru mai multe detalii ne găsiţi la:




http:// www.coramed-suceava.ro

mail: contact@coramed-suceava.ro

Tel: 0754/555225 sau 0230/510146

102 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page