top of page

O altfel de vacantă

Go Camper - Închirieri autorulote premium de ultimă generație


Întrebarea reală era, de fapt, de ce nu? Nu ai niciun motiv pentru care să nu încerci, măcar o dată, o vacanță cu rulota. Vestea cea bună este că, de acum, poți să faci asta în cele mai noi auto rulote disponibile, care au tot confortul necesar unei călătorii.E plin internetul de povești despre o astfel de vacanță, cu descrieri detaliate despre ce înseamnă o astfel de călătorie și, dacă ai răbdare să citești bloguri cu sfaturile utile lăsate de alții, poate că, în final, acest mod de petrecere a timpului liber va deveni o obișnuință.Imaginează-ți că împachetezi o singură dată și poți vizita în fiecare zi un alt loc.Dacă nu ai văzut niciodată o rulotă pe interior, te avertizăm că o să rămâi surprins de spațiul și de dotările de care dispune. Patul este confortabil, bucătăria este funcțională, exact ca cea de acasă, baia are până și duș, iar terasa se instalează în câteva minute. Acum, imaginează-ți că ești pe un drum frumos și vrei să oprești și să te trezești dimineață cu un peisaj de poveste.


Trage pe dreapta și gata!Rulota este perfectă pentru cuplu, familie sau chiar un grup de prieteni în orice anotimp, pentru că toate rulotele pe care le găsești la Go Camper dispun de încălzire.


Ai nevoie de permis special ?Permisul categoria B este perfect. Toate autorulotele din flota Go Camper pot fi conduse cu permis categoria B, neavând peste 3,5 tone. Este necesar doar să-ți dorești și tu o vacanță de vis!


Suport 24 / 7


Se oferă suport prin telefon / whatsapp pentru voi la orice oră din zi și din noapte !


Prețuri


Prețurile variază în funcție de sezon. Fii sigur că primești un preț potrivit nevoilor tale.

Cere o ofertă personalizată!Alege! Cu care autorulotă

vrei să mergi în concediu

anul astă?Autorulota Premium 4+1 locuri
Autorulota Family Plus 6 sau 7 locuri
Campervan Burstner 2+2 locuri
Autorulota Premium 2+2 locuriCe mai aștepți?

Intră pe site sau fă direct

rezervarea la 0769 067 111 (Lucian)


Go Camper, Fălticeni, Suceava9 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page