top of page

Papucei

Papucei din mâini dibace cu creativitate






Papucei este una dintre cele mai vechi fabrici private de încălțăminte din România (de după 1989). Se menționează, de asemenea, prin participarea la târgurile internaționale de profil – inițial la Milano, apoi la Paris, Dusseldorf, Amsterdam, New York ș.a – și prin prezența în magazinele din întreaga lume.

Cu pasiune și creativitate, cu responsabilitate și dedicație, în atelierul care își are sediul în Iași au fost create nenumărate modele de încălțăminte, accesorii și haine de către designer-ul Angela Vasiliu.




Respectându-și și bazându-se pe principiile inițial propuse: perfecționarea finisajelor, utilizarea unor materiale inovatoare, confortul și designul inedit oferit consumatorilor, Papucei continuă să se concentreze pe descoperirea și utilizarea tehnologiilor și soluțiilor stilistice pentru a crea produse noi, care să răspundă atât tendințelor actuale, cât și necesității proprii de a se exprima cu originalitate.

Papucei anunță lansarea noii colecții Primăvară-Vară 2019.



Marcată de semnătura originală Papucei – care reușește să îmbine contrastele și să le împletească în forme tot mai îndrăznețe și mai expansive – noile modele sunt o provocare lansată atât propriilor ambiții, cât și iubitorilor de frumos, oferind puncte de întâlnire și legătură creativităților reciproce.

Nuanțele cu aer vintage și finisajele cu accente argintii și strălucitoare, plasează noua colecție într-un cadru de afinitate cu imaginile unui basm reactualizat, modernizat. Negru, auriu, antracit sunt culorile-accente ale aceste colecții, temperate cu nuanțe de albastru și verde pastelat. Folosind pielea naturală ca material de bază, acest sezon vă propune cele mai potrivite modele de papucei, accesorii și haine confecționate manual pentru o Primăvară și Vară memorabilă.








0747.278.234 / 0752.007.937

contact@papucei.ro


Adresa magazin Papucei:

Str. C. Negri, nr. 62, Iasi, Romania

[orar: lu-vi: 10-20; sa:10-18; du: 10-14]

7 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page