top of page

Recrex








Daniela Bădăluță, administratorul Recrex România, ne-a mărturisit că doar 2% dintre clienții firmei sale sunt din Suceava,  pentru că, datorită domeniului său complex în asigurări, respectiv managementul daunelor, lucrează direct cu firmele de asigurări, naționale sau internaționale.


Și totuși, tot ce ține de dezvoltarea locală și națională o afectează. De aceea sprijină proiectele locale, printre care și proiectul pentrulocalnici.ro.

Încă de la intrarea sa pe piața românească din 2010 și până în prezent, RECREX s-a dezvoltat cu dorința de a face ce alții nu pot în domeniul asigurărilor!

Începând cu finele anului 2014, RECREX s-a specializat în prestarea de servicii adresate asiguratorilor de pe întreg teritoriul Uniunii Europene, oferind consultanță complexă în gestionarea dosarelor de daună atât asiguratorilor cât și persoanelor implicate în accidente (în calitate de păgubiți sau vinovați).

Compania RECREX este avizată de către Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania (B.A.A.R.) pentru gestionarea dosarelor de daună în sistem Carte Verde și pentru Directiva a 4-a, oferind astfel suport șoferilor pentru deschiderea, investigarea, soluționarea și lichidarea dosarelor aferente accidentelor rutiere..

Așadar, de ce soluția RECREX?






Acoperire națională și arie internațională de expertiză.

Peste 200 de experți și colaboratori specializați în gestionarea daunelor.

Rapiditate și eficiență în deschiderea dosarelor de daună și în investigarea acestora

Capacitate ridicată de plată a despăgubirilor.

Capacitate ridicată de procesare.

Soluții unice și eficiente care fac diferența

Consultanță de specialitate și reprezentare juridică performantă.

Îmbunătățirea rezultatelor financiare și a calității procesului de gestionare a daunelor.

Diminuarea ratei daunelor și limitarea tentativelor de fraudare

Parteneriat durabil bazat pe încredere și beneficii

În acest moment, Divizia are o echipă în plină extindere care numără peste 50 de angajați și colaboratori, cu acoperire națională și internațională, fiind structurată pe următoarele divizii de lucru: antifraudă, tehnic, juridic, financiar și asistență clienți.




office@recrex.net

Telefon: +40 230 239 933

Sediu: Bld. George Enescu 16,

Suceava, Romania





9 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page