top of page

RomFour -Auto rulate





Cu siguranță că mașina este utilă și de ajutor în rezolvarea celor mai multor îndatoriri, mai ales dacă se află la o distanță considerabilă una față de cealaltă. Desigur pentru drumuri scurte e recomandat mersul pe jos, dar ce te faci când ai urgențe, întâlniri după întâlniri, călătorii lungi de făcut? Desigur că îți cumperi o mașină!


Mașinile second hand se află în topul preferințelor românilor, peste 80 din 100 de mașini înmatriculate fiind, potrivit statisticilor de specialitate, unele deja rulate. Prețul mai mic este primul avantaj pe care îl au cu siguranță în vedere toți acești consumatori.


Romfour Auto Rulate este platforma ta de anunțuri care te așteaptă cu o gamă largă de autovehicule second-hand. Mașinile sunt verificate, fără vicii ascunse, cu kilometri reali. Toate autovehiculele au acte de proveniență. Poți alege din peste cele 60 de modele de mașini din stoc sau la comandă. Ai posibilități de creditare și leasing pentru a-ți cumpăra o mașină pe măsura nevoilor și dorințelor tale. ,,Oferim soluții de finanțare în funcție de cerințele clienților, în vederea achiziționării unui autoturism rulat prin leasing sau credit, dintr-o gama largă de autoturisme și vehicule comerciale. Colaborăm cu numeroși parteneri specializați în servicii de leasing și creditare auto second hand și garantăm finalizarea ofertei de finanțare a contractului în maximum 48 de ore”.

47 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page