top of page

SARE, FUM și...TIMP




De ce să afumi și de ce să afumi pe un cadru cu 2 axe și patru roți?:


Pentru că se poate,pentru că nimeni nu mi-a spus că nu se poate. Ca și multe alte lucruri din scurta noastră experienț ne-am astupat urechile și am mers catre o amintire. Am vrut să vedem dacă există o piață pentru produsele cu adevărat afumate. Ne-am uitat peste umar la concurență și nu am găsit nimic despre cantitati și valoridar nici pasiune creată din SARE...FUM...și TIMP

Aceștia suntem noi - White Smoke, afumăm pentru că ne place și căutăm oameni care să ne împărtășească sentimentul.



Cum descrii echipamentul tău:


Echipamentul e simplu, o asa zisă mocănița de 600 kg pus pe un cadru de remorcă și care se opreste doar când rămâne fără lemne. Două coșuri semnalizează pornitul și opritul iar de câteva ori am auzit pe langă el și HABEMUS PAPA. Îl putem amplasa oriunde și de acolo cum ziceam depinde de fochist și de ochiul bucătarului.





Are și o poveste?


Dacă e să spun o poveste despre afumatoare este că a fost făcută de fiul unui fost fierar din Roșcani care nu și-a închis atelierul și și-a făcut milă de mine, contribuind cu vreo 3 cutii de electrozi de sudură, 4 cutii de discuri de tăiat, multă sudoare și ore adunate pe care nu le-a mai contabilizat nimeni.

Adică cu alte cuvinte, are un pic de suflet de fierar în ea.




Ce planuri are White Smoke?


Avem un parteneriat cu cea mai bună carmangerie din Suceava, stim de unde vine carnea iar domnul Viorel ne ajută cu orice ne poftește imaginația. Credem că dacă la noi calitatea primează piața va alege White Smoke pentru simplu fapt că dacă putem face bine, facem și dacă ne grăbiți, nu facem.

Am început acest proiect doar împins de pasiune și sper să se transforme într-un bussines de succesm



Pentru comenzi:

0741 034 784


73 views1 comment

Recent Posts

See All
bottom of page