top of page

Termoșemineele - Vatra

Updated: Mar 9, 2020

Incălzește întrega casă






Poate că e greu de crezut că în Suceava se fac cele mai bune termoșeminee, însă, înainte de a te hotărâ să achiziționezi un astfel de sistem, e bine să stai de vorbă cu un specialist.


Ce este un termoșemineu?


Imaginează-ți un șemineu care, pe lângă rolul estetic, se comportă ca o centrală care încălzește toată casa prin sistemul de calorifere.


Termoșemineul este dotat în partea superioară, cu un cazan complex, având sistem de recuperare a căldurii. Această tehnologie permite recuperarea a peste 83 % din căldura șemineului, distribuind-o uniform în sistemul de încălzire al locuinței.



Poate termoșemineul să înlocuiască centrala pe gaz sau alte sisteme de încălzire clasice?


Da. Termoșemineul Vatra poate fi folosit ca sursă principală de încălzire într-o locuință deoarece recuperează 83 % din căldură. Imaginează-ți o seară în care vrei să te bucuri de flăcările șemineului, iarna s-ar putea să fie multe astfel de seri, toată căldura o vei recupera și te vei bucura și de încălzirea locuinței.



Cum dimensionez un termoșemineu?


Aici intervin specialiștii noștri. Înainte de a instala un echipament, îți vom recomanda varianta cea mai potrivită.



Cât sunt de sigure aceste termoșeminee ?


Termoșemineul este mai sigur decât orice altă variantă de încălzire, deoarece este calculat în așa fel încât flacăra să fie sub control. De asemenea, gazele sunt dirijate natural pentru a fi eliminate, după ce sunt arse complet.



Există miros de lemn ars în camera unde este situat termoșemineul ?


Spre deosebire de sobele tradiționale, executate de meșteri mai mult sau mai putin pricepuți, aceste termoșeminee au fost create de către o echipă de ingineri, fiind atestate. Un alt avantaj îl reprezintă consultanța de specialitate la instalare.


În cât timp se instalează termoșemineul ?


E de preferat ca atunci când începeți o construcție nouă și doriți instalarea unui termoșemineu să ne contactați pentru a face calculele împreună. Dacă construcția deja există, este de preferat să facă măsurătorile inginerii noștri, pentru a dimensiona cât mai eficient instalația.

Producem 4 mărimi de termoșeminee pentru case pănă la :


140 mp ( 26 kw)


190 mp (29 kw)


240 mp (32 kw)


290 mp (35 kw)


Livrare 2 săptămâni.


Livrare plus montaj 3 săptămâni.


Cât costă un termoșemineu?


Prețurile încep de la 2.200 euro și cresc în funcție de mărimea termoșemineului. Calitatea materialelor folosite, precizia execuției și timpul îndelungat de exploatare fac ca acest preț să fie unul accesibil.


Care este timpul de exploatare ?


Dacă veți respacta instrucțiuniile noastre, veți evita supraîncălzirea instalației și veți asigura o întreținere corectă a termoșemineului, acesta poate fi exploatat un timp îndelungat. Practic, odată instalat, termoșemineul Vatra îți va dărui căldură multă vreme cu costuri mici de întreținere. Acest lucru îl face extrem de eficient ca alternativă la alte centrale, care după 10 ani își pierd funcționarea și trebuie înlocuite la costuri destul de ridicate.



Contact


IONUÈš PASCARIU

Specialist VATRA


0752110119


7 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page