top of page

Un loc câștigat

Updated: Mar 9, 2020


www.tim-group.ro.




Un alt manager tânăr cu care am colaborat încă de la începuturile mele în domeniul promovării afacerilor locale este Cristian Timoficiuc.


Și lui trebuie să-i mulțumesc, pentru că mi-a acordat încrederea, mai ales că eram încă novice în ale promovării când ne-am cunoscut! Cu atât mai mult cu cât un spot radio trebuie să concluzioneze întreaga poveste a unui brand. Dar, când există deschidere spre promovare, creația și imaginația își spun cuvântul, colaborarea cu cei mai buni din domeniu ia avânt, iar rezultatele se văd, așa cum s-a întâmplat și cu brandul TimGroup și spotul cântat cu ,,Garofița” care punea ,,termopane la fereștri”. Bine, mai uita ,,Garofița noastră “ să le închidă , astfel încât veneau prea des verificările la tânărul manager, mai mult să-l descurajeze decât să-l






Colaboratori ai firmei Tim Group sunt producătorul Izotec, de la Piatra Neamț, unul din principalii furnizori de soluții pentru ferestre și uși din PVC din România și Maxima Ferestre, producător de sisteme din PVC cu geam termopan, din Bacău.


Desigur, munca nu exclude viața personală, pe care și-o împlinește cu o poftă de viață pentru tot ceea ce este adrenalină și relaxare. Îi place să schieze, are o pasiune pentru motoare, a simțit ,,fluturii în stomac cu parașuta”, are o familie frumoasă și un băiețel energic, de care se bucură la sfârșitul unei zile de muncă.


Mă bucur că am prieteni din diverse domenii de activitate și pentru că și aceștia mă susțin în propria dezvoltare profesională și personală, voi încerca să le fiu alături, cel puțin în domeniul acesta, atât de creativ al publicității.


Pentru mai multe detalii despre munca întregului brand Tim Group, accesați pagina acestora de facebook și site-ul www.tim-group.ro.


încurajeze, semn că radioul este ascultat de un public dintr-o gama diversă. Am avut norocul să fiu chiar de la faza inițială alături de Tim Grup, așa că am învățat câteva din suișurile și coborâșurile acestei afaceri.


Ne-a povestit că dintotdeauna a fost antreprenor! La început asociat, într-o altă firmă de termopane, iar mai apoi pe cont propriu. Un sfat despre antreprenoriat, pentru cei care vor să înceapă singuri o afacere, ar fi să nu vă așteptați să dormiți prea mult, mai ales până afacerea nu prinde rădăcini. Dar cu implicare și perseverență se poate… Cam așa era ziua unui antreprenor la început de drum, în afacerea cu termopane la ferestrele sucevenilor: agent de vânzări pentru a găsi clienți serviciilor oferite, apoi transmiterea comenzilor la fabrică, apoi asamblarea acestora până noaptea târziu și la final montajul pe teren, la client. Muncă și iar muncă, dar poate să se mândrească cu un brand pe care l-a crescut de la zero și pe care l-a dus și dincolo de granițele Bucovinei, până la Cluj și chiar în străinătate.


Acum are aproape 20 de angajați și construiește un showroom mai mare pe care își dorește să-l dezvolte în cartierul Ițcani, unde a crescut. Crede în promovarea muncii sale prin fapte și de aceea este deschis la proiectele din jurul său, chiar de curând mi-a acordat încrederea din nou, și în proiectul „Produs local pentru localnici”, pe care îl reprezint, știut fiind faptul că, susținându-ne unii pe alții, reușim să evoluăm împreună. Participă la evenimentele organizate pentru antreprenori și crede că socializarea și recunoașterea muncii fiecăruia are un rol important în creșterea propriei afaceri.


Loredana Viziteu

Director Marketing Vânzări publicitate

RADIO VIVA FM / IMPACT FM



www.tim-group.ro.

5 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page